Bestelling en Levering


Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te zenden. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten. Hierdoor kunnen zijn onze producten duurzamer en kunnen wij deze voor een eerlijke prijs aanbieden.

Omdat onze leveranciers direct naar jou verzenden, varieert de levertijd. De levertijd is afhankelijk van afstand, lokale vervoerders en eventuele douane controles. De gemiddelde levertijd is gebaseerd op eerdere leveringen. We willen benadrukken dat dit aantal een gemiddelde is. De verzending kan langer of korter duren, afhankelijk van bovengenoemde factoren. De gemiddelde levertijd is 10 dagen.

Voor droogvoer, shampoos en feestartikelen geldt voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis voor Nederland. Voor België geldt 3 werkdagen.

Wij zijn altijd op zoek naar de snelste levertijden. Om de levertijd van sommige artikelen te versnellen, besluiten we soms om artikelen vanuit verschillende magazijnen te verzenden. Hierdoor kunnen artikelen apart aankomen. Dus heb je meerdere artikelen besteld en nog niet alles in 1 keer ontvangen; maak je geen zorgen, de rest komt er ook aan.

De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. 

Status van je bestelling
Als je iets bij ons bestelt kun je na een paar dagen eenvoudig je bestelling volgen via ons trackingsysteem.

Klik hier om je bestelling te volgen

Vragen?
Natuurlijk kan het zijn dat je vragen hebt. De kans is aanwezig dat je vraag al vaker is gesteld. Kijk daarom even bij Veelgestelde vragen om te kijken of we het antwoord al voor je klaar hebben staan.
Staat je vraag er niet tussen?
Mail je vraag dan naar: klantenservice@junkyard-empire.nl