Wie zijn wij?


Junkyard Empire is liefde. Liefde voor dieren. Liefde voor honden. 

Door jaren als vrijwilligers gewerkt te hebben bij Dierenopvangcentrum Rotterdam, hebben wij de nodige kennis in huis. Gedurende deze jaren zijn we tot inzicht gekomen dat wij mensen veel te makkelijk een hond nemen. En er ook veel te makkelijk mee om gaan. Daardoor worden er heel veel honden onnodig verwaarloosd, pijn aangedaan, mishandeld en ga zo maar door. Denk daarom goed na voordat je een hond neemt en wat voor hond bij je past! Een hond hebben vergt tijd, liefde, focus en training. Maar je krijgt er ontzettend veel voor terug!

Als jij dit leest, betekend het dat je of net een hond hebt gekocht of dat je er al 1 hebt en dat je op zoek bent naar een artikel voor je lieverd. Daar helpen wij je graag bij. Met Junkyard Empire willen wij de beste, leukste, handigste en mooiste hondenartikelen aanbieden. Want als je eenmaal een hond hebt, dan wil je daar natuurlijk alleen maar het beste voor! Omdat honden meer zijn dan alleen dieren.

Producten

Om deze artikelen aan te bieden zijn we constant wereldwijd op zoek naar nieuwe, betaalbare en kwalitatief goede producten. We hebben ervoor gekozen de producten direct vanuit de leverancier bij jou thuis te laten bezorgen. We kunnen op deze manier besparen op opslag -en transportkosten en jou een betere prijs bieden.

Hierdoor kan de levertijd wel langer zijn dan je normaal gewend bent. Over het algemeen is de geschatte levertijd 10 dagen.

Je betaalt bij ons alleen het product, dus de verzend- en transactiekosten zijn gratis. Met uitzondering van gratis producten. Daar betaal je alleen de verzendkosten voor. 

Dierenopvangcentrum Spijkenisse

Artikelen die retour komen, omdat de baasjes bijvoorbeeld de verkeerde maat hebben besteld, schenken wij aan Dierenopvangcentrum Spijkenisse.